Kontakt

Du är jättevälkommen att kontakta oss vare sig du har frågor, tips eller feedback. StuderaSmart finns till för dig och därför är dina synpunkter viktiga för oss. Vänligen kontakta oss på info@studerasmart.nu

Vi söker ständigt nya samarbetspartners. 

 

Specifika frågor gällande organisationen:

Annonsera hos oss                       annonsera@studerasmart.nu
Skriv om oss                                 press@studerasmart.nu
Samarbeta med oss                     partner@studerasmart.nu
Publicera artiklar i nyhetsflödet    redaktionen@studerasmart.nu

 

Ledning:

César Dahlin
cesar.dahlin@studerasmart.nu

Mats Holm Thorin
mats.holmthorin@studerasmart.nu

Douglas Dahlin
douglas.dahlin@studerasmart.nu

Jacob Karlsson
jacob.karlsson@studerasmart.nu

 

 

2 reaktion på “Kontakt

 1. Angående strömmens riktning i en ledning!
  Ni skriver i er text att man ska skriva att strömmen går från plus till minus bara för att man trodde det innan man visste bättre?!
  Vi ändrar ju mycket annat när vi ser att det vi trodde var fel men nej! inte strömriktningen för ”gör man inte” skriver ni?! Vi ska ju ge eleverna bra kunskap men inte här tydligen! Finns det inte NÅN som kan få ordning på detta!? Eleverna idag har svårt nog med all abstraktion i fysiken så varför inte fixa det här med korrekt strömriktning en ggn för alla!!! Mvh B.E.

  • Hej Bruno,

   Det kan man verkligen tycka. Dock finns det väldigt mycket i naturvetenskapen som hänger kvar sedan gamla tider. Det går ju bara att spekulera i varför det är så. Det viktigaste för eleverna att första i detta fall är väl att det är elektronrörelse som genererar ström. I mitt fält (medicin) kan jag på motsvarande vis tycka att det är lite konstigt att vi hänger kvar vid latin. Det funkar dock för att alla är överens om det och anpassar sig till det.

   Ha en fin helg!

   /Jacob, StuderaSmart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>