Personlighetstester

Vem är du och vad passar du som? I de här personlighetstesterna analyseras vem du är och vilka egenskaper du har. Det kan till exempel hjälpa dig när du ska välja utbildning eller när du söker jobb.

Personlighetstester:

41Q

Lär känna din personlighetstyp genom att besvara 41 frågor. Testet är kostnadsfritt och kräver ingen registrering. Det tar ungefär fem minuter att genomföra.

SvD

Testa din lyckonivå! Poängen du får på detta test visar din nuvarande lyckonivå, som varierar mycket beroende på vad du gör och hur du tänker (omkring 40 procent av din lyckonivå beror på din attityd till dig själv och ditt liv).

Tydal.nu

Ett hyfsat kort test som består av ja och nej frågor: generella och seriösa frågor. Chansen för att resultatet ska stämma borde vara större än slumpen.

Personlighetstest.se

Effektivitetsgruppen erbjuder dig, som bor i Sverige, ett personlighetstest (Oxford Capacity Analysis, OCA) inklusive utvärdering i samtalsform – helt utan förpliktelser eller kostnader. Det består av 200 frågor och tar lång tid att genomföra. Du fyller i svaren på webbplatsen, och de ringer sedan upp dig och ger utvärderingen i samtalsform över telefon.

PIMAHB

Ett längre test som säger mycket om din personlighet. Du behöver inte registrera dig första gången, men om du skall göra det fler än en gång behöver du det. Det kostar dock inget och rekommenderas av många.

personlighetstester

Leave a Reply