Kemi 1

Kemi 1 är tänkt att fungera som ett tillägg till din lärobok och det som din lärare går igenom på lektionerna. Vi har försökt att förklara Kemi 1 på ett enkelt sätt och tar upp det viktigaste du behöver för kursen.

Kemi 1 är ett naturvetenskapligt ämne som har sitt ursprung i människans nyfikenhet och behov av att veta mer om sig själv och sin omvärld. Kunskaper i kemi har stor betydelse för samhällsutvecklingen inom så skilda områden som hälsa, material­utveck­ling, miljöteknik och resurshushållning. Med kunskaper om materiens upp­bygg­nad och oförstörbarhet får människor redskap för att kunna främja hållbar ut­veckling.

I denna kurs tar vi upp det mest väsentliga i Kemi 1 och förklarar detta på ett enkelt sätt. Använd sammanfattningen för att läsa på i förväg för att få ut mer av lektionerna, att ta igen efter lektioner du missat, eller som repetition inför läxförhör och prov. Om det är något du undrar över är det bara att ställa en fråga i kommentarerna så svarar vi så fort vi kan! Vi blir också väldigt tacksamma om du lämnar feedback, både sådant som är bra och det som kan förbättras, så att vi kan fortsätta utveckla sammanfattningen och hjälpa ännu fler att lyckas med plugget.

Kunskapskrav (Betygskrav) Gymnasiekurs Kemi 1

Öppen Registrering

Kurs Includes

  • 8 Avsnitt
StuderaSmart drivs ideellt - hjälp oss att driva hemsidan vidare! Swisha valfritt belopp till 0735 020 188. Tusen tack!!
+